2013-05-18 10:42:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma hintázzon, vagy randevúzzon!

Napi horoszkóp május 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kissé zűrzavaros napokat tudhat maga mögött: valahogy úgy érzi, semmi nem megy most úgy, mint azokban a bizonyos régi szép időkben. Van azonban valami, ami ma jobb, mint akkor. Gondoljon a párkapcsolatára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Akkor érezheti ma jónak a napját, ha végre el tud feledkezni a terveiről, a munkájáról, a nehézségekről általában. Ha egy kicsit sikerül belefeledkeznie a létezésbe. Mert nagy szüksége van erre. Hintázzon, vagy randevúzzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma lehetőleg ne akarjon nagy társaságot hívni az otthonába. Ha tömegekre vágyik, inkább ön keressen fel valamilyen szórakozóhelyet, vagy hívassa meg magát valahova. Az otthon ma telis-tele van veszélyforrással.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne bánkódjon: fogadja el, ha néha nem úgy sikerülnek a dolgok, mint azt remélte, eltervezte. A hozzáállásán, az értékelésén múlik a legtöbb. Ha a kudarcban is meglátja a pozitívumot, akkor végül még szerencsésnek is érezheti magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Végre hagyjon magának egy kis időt a nyugalomra, a pihenésre. A családtagjait sem kényszerítheti mindig, hogy azt akarják tenni, amit épp ön diktál. A kampányszerű hegymászások nem biztos, hogy mindenkinek kedvére vannak

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hajlamos lehet túlidegeskedni a dolgokat. Legalább azt hagyja, hogy a családtagjai segítsenek. Vegye észre, hogy volna, aki szívesen levenné a válláról a terhek egy részét. Ha nem kellene még ezért is önnel csatáznia

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma képes tisztábban átlátni bizonyos összefüggéseket, és konkrétabban látja az eddig homályba burkolózó célokat. Amik eddig célnak tűntek, mostanában már nem izgatják. Valamerre egészen másfelé kell keresgélnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Újra kellene értelmeznie a dolgokat, hogy miért küzd, merre tart, most kevésbé látja. Eddig azt hitte, tökéletesen uralja a helyzetét. Most be kell látnia, tévedett. A társával való kapcsolatát kellene először is rendeznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerencsés nap vár önre: a sikerek végre elérik, és még az is lehet, hogy hamarosan olyan pozícióba jut, amiről eddig álmodni sem mert volna. Minél kevésbé óhajtja az elismerést, annál könnyebben meg fogja azt kapni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Eddig halogatott egy fontos megbeszélést, de most itt az idő, és a legjobb lehetőség, hogy túl legyen rajta. Meglátja, nem is lesz olyan kellemetlen kimondani, ami már régóta érlelődött önben. Talán másban is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Magánélete végre kiegyensúlyozott, csak a pénzügyeket illetően vannak örökösen gondjai. Ha belátja, hogy ennek javarészt saját maga, a következetlensége az oka, és nem vádol másokat, akkor hamarosan úrrá is lehet rajta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma legyen óvatos a bevásárlásnál. Könnyen lehet, hogy nagyobb veszteség érheti, akár azért, mert valami olyasmit vesz, amire nincs is igazán szüksége, vagy akár azért is, mert el is veszítheti az értékeit. Eladni viszont jól tud.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: